Presse

 Opslagstavlen

Kontakt venligst:

 

 

Mariana Bello Elgaard (presseansvarlig)

Tlf: 23 29 85 55
Mail: info@communicationbybello.dk 

 

Mette Haahr (bestyrelsesformand)

Tlf: 27 88 54 01
Mail: mette.haahr@nordea.dk 

 

Laura Vilsbæk besøger Viborg i oktober

Laura Vilsbæk besøger Viborg i oktober

torsdag d. 24 marts

Onsdag den 12. oktober får EAK Viborg besøg af Laura Vilsbæk, soloselvstændig og digital forretningsudvikler. Hun har udgivet en must read-bog, både for de, der overvejer at gå bestyrelsesvejen, og for ejere og bestyrelser, som søger medlemmer. Hun sparker gang i nye rutiner! Kom med og få bogen ’Du behøver ikke hedde Jens og gå i jakkesæt’.

Kom med til Hærvejsmarch i juni 2022

Kom med til Hærvejsmarch i juni 2022

torsdag d. 24 marts

AFLYST pga for få tilmeldte. Hærvejsmarch. Lørdag og søndag, 25. og 26. juni 2022.

Bestyrelsen 2022-23

Bestyrelsen 2022-23

torsdag d. 24 marts

Bestyrelsen for Erhvervsaktive Kvinder 2022-23 består af Britt Kirkegaard Nielsen som forkvinde, Mette Haahr som næstforkvinde, Anna-Grethe Nørgaard som kasserer, Mie Dissing som sekretær, Jette Haubro assist. sekretær, Mariana Bello Elgaard og Pia Kjærsgaard som menige medlemmer af bestyrelsen. Suppleanterne er Hanne Silke Christensen og Mette Hammer Pedersen.

Årets Erhvervskvinde 2022

Årets Erhvervskvinde 2022

onsdag d. 23 marts

Mette Hammer Pedersen, direktør i Jysk System Rengøring blev valgt som Årets Erhvervskvinde, fordi hun er rollemodel for alle kvinder og mænd med sin moderne og bæredygtige ledelsesstil. Hun leder ud fra stærke personlige værdier og har øje for de svageste i samfundet. Hun beskæftiger bl.a. ukrainere, som pt. også fungerer som tolke for flygtninge. Virksomheden leverer stærke økonomiske resultater med høj medarbejdertilfredshed. Mette donerede prisen til vandrerhjemmet, så ukrainske flygtninge kan få en god oplevelse. Stort hjerte – som viser, at det er så velfortjent! Læs artiklen!

 

Vindere af enneagramprofil og coaching

Vindere af enneagramprofil og coaching

onsdag d. 4 november

 

De to heldige vindere af den flotte præmie blev Benita Mølgaard fra Art-de-Vinci og Ketty Juul Larsen fra Kokken.

"Årets Erhvervskvinde" 2020

onsdag d. 9 september

 

Anna Marie Johansen er kåret som årets erhvervskvinde 2020. Viborg Stift Folkeblad har skrevet en fin artikel. Læs artiklen her.